Start je business

Volg de concept share

FIT IMPACT TEAM is de naam van onze community. We hebben een gezamenlijke missie om zoveel mogelijk mensen bewust te laten worden van een gezonde maar uitgebalanceerde levensstijl. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een passie voor sport & gezonde voeding? Ben je enthousiast, spontaan en wil je andere hierin kunnen helpen? Heb je minimaal 4 uur per week tijd over en wil je iets bijverdienen?

Of ben je juist op zoek naar een fulltime job, en hele nieuw uitdaging incl ruim inkomen. We leiden je intern op via onze academie en daarnaast nemen we regelmatig deel aan live en online trainingen om elkaar te inspireren en motiveren. Spreekt dit je aan en wil je hier graag meer over weten? 
Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Marjolein

Lifestylecoach Oss

Door mezelf de afgelopen jaren verder te ontwikkelen ben ik persoonlijk meer in de kracht komen staan van mijn eigen lichaam. Mijn passie is om hiervoor ook andere mensen te inspireren. Samen met de andere leden vanuit het Fit Impact Team wil ik een healthy community bouwen tot de max met als doel vrouwen terug in hun eigen krachten zetten & kennis over voeding en lichaam mee te geven.

Rebecca

Lifestylecoach

Ik ben Rebecca, 28 jaar en sinds drie jaar coach en onderneemster in de gezondheids- & voedingsbranche. Trotse ervaringsdeskundige van een resultaat van -20 kg gewicht, -12% Vet en 200% Meer Energie. Door dit verschil te ervaren besloot ik hier andere mensen met dezelfde doelen mee te gaan helpen. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot mijn grootste passie en serieuze business.

Bertina

Lifestylecoach

Ik ben Bertina Bodmer en sinds januari 2020 weet ik wat goede voeding met mijn lichaam doet. Wanneer je goed voor je binnenkant zorgt veranderd de buitenkant positief mee! Ik werd enthousiast en een fitcoach was geboren. Op dit moment ben ik enorm dankbaar dat ik zoveel mensen bewuster mag maken op het gebeid van voeding, sport & mindset. 

Marouschka

Lifestylecoach Nederhemert

1,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met het Fitplan. Graag wilde ik meer leren rondom voeding i.c.m. sporten. Wauw, 1,5 jaar verder en ik had nooit gedacht dat het zoveel invloed zou hebben! Meer spieren, strakker geworden, beter herstel na het sporten, maar vooral geleerd om een gezonde eetmindset te hebben & mij zelfverzekerd te voelen. Daarom ben ik samen met ons Fit Impact Team op een missie; wij willen een impact maken op mensen. En andere mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden; gezond & gelukkig.

Carola

Lifestylecoach

Mezelf omringen met mensen die dezelfde passie als ik hebben is voor mij een reden geweest om te starten als coach binnen het Fitimpactteam. Naast dat ik het super leuk vind mensen in hun kracht te zetten middels een gezonde leefstijl werkt het voor mijzelf ook enorm aanstekelijk. Ik word gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen. Een win win situatie in niet alleen voeding en sport maar ook in een stukje positieve mindset.

 

Join our team!

Become an entrepeneur in nutrition and healthy lifestyle

Aanmeldformulier

Vul hieronder het aanmeldformulier in en ontvang een directe link naar de concept share. Hieronder zie je de belangrijkste drijfveren waarom mensen een carrière beginnen binnen het Fit Impact Team. Na het invullen van het vragenformulier wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Wat zou jouw nummer 1 drijfveer zijn? Meerdere antwoorden mogelijk.

Door dit aan te vinken ga je akkoord met de communicatie die uitsluitend bedoeld is voor de Concept Share.