Over Ontbijtstudio

Ontbijtstudio is opgericht door Marjolein van Genderen.

Ik ben Marjolein, 34 jaar en heb twee kinderen van 6 en 8.  Ik ben mijn carrière gestart als HBO verpleegkundige. Graag wilde ik mezelf blijven ontwikkelen en ben ik een studie bedrijfskunde gaan volgen en werk inmiddels al jarenlang in de huisartsenzorg.

Het bloed kruipt waar het niet kruipen kan en door mijn enorme passie voor voeding en sport heb ik kennis gemaakt met de producten van Herbalife. In de zomer van 2020 ben ik via het Fit Impact Team gestart met het gebruik van de producten. Na drie weken was mijn resultaat verbluffend, ik voelde me veel fitter en energieker en ik was een paar kg afgevallen zonder mijn spiermassa te verliezen. En dit alles door wat kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon. Vanwege mijn enorme enthousiasme heb ik besloten om jou ook te helpen naar de beste versie van zichzelf. Dit had je misschien al gezien op mijn Instagram.

Op dit moment helpen we met het Fit Impact team iedere maand meer dan 150 mensen. Ons doel is om samen 2000 mensen te gaan helpen naar een betere versie van zichzelf.

Wij willen mensen helpen door meer uit het leven te halen. Dit doen we door een community te creëren waarin mensen zichzelf kunnen ontwikkelen tot hun volledige potentieel (beste versie) op zowel persoonlijk als financieel gebied.

Voor een impact op lange termijn is persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid nodig. Door de relatie die je opbouwt met mij als coach, gecombineerd met een omgeving op het gebied van de drie belangrijkste pijlers voeding, beweging en gedrag is het nu tijd om echt je doel te gaan bereiken.

Ben jij op zoek naar meer balans, meer energie en het lichaam waar je van droomt?
Om jouw dromen waar te maken is balans de sleutel. Een goede relatie met voeding. En jezelf is hierbij heel belangrijk. Leer om weer van jezelf te houden, jezelf op nummer 1 te zetten en doorbreek patronen zodat je weer kunt genieten van eten.

Op naar de beste versie van jouzelf!

 

Werken aan jezelf is een cadeautje waar je jezelf echt heel blij mee maakt.